Trädgårdsdesign

Vill du lyfta din trädgård till nästa nivå eller är nyinflyttad till en gammal trädgård eller nyproduktion? 

Vi kan hjälpa dig med allt från inspiration och rådgivning till att designa en ny trädgård.

Rätt växt på rätt plats! Det sparar tid, möda och pengar. Vi utgår från att ha så lite barmark som möjligt och planerar in marktäckare av olika slag. Det görs för att minimera uppkomst av ogräs samt vara lättskött. Vår filosofi bygger på att du ska kunna njuta av din trädgård året om. Utifrån era behov och önskemål designar vi den trädgård du drömt om.

  • Först görs ett kostnadsfritt besök på omkring 30 minuter. Förbered gärna med tomtskiss samt fundera över vilka behov trädgården ska fylla exempelvis uteplats, plats för soptunnor, torkvinda, yta för lek, odling, belysning, gångar osv. Samt övriga önskemål om färg och form. Vi tar bilder på ytan.
  • Efter 3-4 veckor återkommer vi med en skiss där förslag på växter anpassat efter förhållanden i trädgården. Här finns möjlighet för eventuella ändringar. När vi är överens om utförandet och val av växter bokar vi nytt möte.
  • Slutligen får ni en handgjord illustration av era trädgårdsidéer. Det ingår en växtlista, materiallista, antalet växter samt avstånd vid plantering.

Designuppdrag är inte avdragsgillt enligt RUT se prislista.