Om Oss

Jag heter Britt-Marie Fridh och driver sedan våren 2022 företaget Woodfield garden & gallery. Tidigare hette mitt galleri “Galleri Sjunde På Höger” men har efter en Trädgårdsmästarutbildning i Båstad valt att ta steget vidare till att driva företagandet på heltid. Vår bygd heter Vedåkra, därav namnet Woodfield garden & gallery. Det har två grundpelare, varav den ena är trädgård och den andra konst. Jag har även valt att bygga broar mellan de två inriktningarna genom att designa och applicera det kreativa med färg och form i trädgården och använda trädgården som motiv till konsten. Med mitt företag vill jag även öppna upp en mötesplats för evenemang och workshops. Galleriet kommer vara öppet en dag i veckan och här kommer det även finnas konstnärer med olika inriktningar som gästar några månader i taget.

Att ha en egen trädgård är ett privilegium, en plats för kreativitet och social samvaro eller en plats för lugn och ro. Du kan ha det precis som det passar dig. Att uppleva och njuta skänker livskvalitet.

Vårt synsätt på trädgård är att jobba med naturen – inte mot den. Att förstå hur allt hänger ihop gör det lättare att fatta beslut. Att använda naturens egna skafferi som gödning och mot skadegörare. Då har vi lyckats!

Britt-Marie Fridh